cheap Office 2016 key Office Professional Plus 2016 Key 100% Genuine Office Professional Plus 2016 key Office Professional Key sale buy Office Professional 2013 Key http://www.mmkey.net buy Office Professional Plus 2016 Key cheap Office Professional Plus 2016 Key

Op enkele plekken in onze website vragen wij u om persoonlijke gegevens in te vullen.

Sollicitatieformulier

Heeft u een interessante vacature op onze site gevonden? Mooi! U kunt reageren door ons direct een mailtje te sturen naar arbeid@gebroedersraijmakerskwekerijen.nl of door het digitale sollicitatieformulier in te vullen. Onderdeel hiervan is het invullen van je naam, e-mailadres en je CV. We hebben eerste twee zaken nodig om te kunnen reageren op je sollicatatie en je CV is noodzakelijk om te beoordelen of we je een interessante kandidaat vinden voor de vacature. Zo kunnen we je een gefundeerde reactie sturen. Het invullen van je telefoonnummer is geen vereiste.

Contactformulier

Wil je ons een vraag stellen of om een andere reden contact met ons opnemen? We vragen je bij het contactformulier om je naam en e-maildres in te vullen. Dit is nodig om je een reactie te kunnen sturen. Het invullen van je telefoonnummer is geen vereiste.

De door u verstrekte gegevens worden elke twee jaar door ons uit het systeem verwijderd. Ook zullen wij nooit uw gegevens publiceren of doorverkopen aan derde partijen.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het is daarom verstandig deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of inzage in uw persoonsgegevens kunt u ons altijd benaderen via het contactformulier. Ook kunt u ons vragen om uw persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies

Cookies zijn kleine bestanden die de aanbieder van een website op de apparatuur van een bezoeker plaatst, bijvoorbeeld op een computer, telefoon of tablet. Met cookies kan informatie over het websitebezoek of over (het apparaat van) de gebruiker worden verzameld of opgeslagen.

De enige cookies die wij gebruiken komen van sociale media als Facebook en Youtube. Om video’s en sociale posts te kunnen embedden op onze site zijn deze zogenaamde marketingcookies noodzakelijk. Het uitzetten van deze cookies kan ertoe leiden dat je bepaalde content (zoals social media posts) niet op de website kunt bekijken.

Voor de cookies die deze partijen voor marketingdoeleinden plaatsen, verwijzen wij je naar de verklaringen op de websites van deze partijen. Omdat de verklaringen regelmatig kunnen wijzigen, raden wij je aan deze privacy- en cookieverklaringen regelmatig te raadplegen. De volgende partijen plaatsen op onze webwinkel cookies en/of overige technieken:

Voor overige vragen of het laten verwijderen van persoonsgegevens kunt u ons bereiken op onderstaande adres:

Gebroeders Raijmakers Kwekerijen BV
Vaarsenhof 10
5725 TC Asten
info@gebroedersraijmakerskwekerijen.nl